Testovi za Telohranitelje i Vozace
Testovi za Telohranitelje i Vozace
Test za vozaca je sledeci:
1.Vi ste na mestu vozaca,a ja na mestu suvozaca,i vozite me do odredjenih lokacija.
2.Morate stici do odredjenog mesta za odredjeno vreme.
3.Voznja na motorima,u helikopterima i avionima
4.Test poznavanja propisa(voznja po levoj strani,sudaranje sa drugim vozilima i zgradama ili banderama,gazenje ljudi,nepostovanje semafora i ucesnika u saobracaju je ZABRANJENO)
Test za telohranitelja je sledeci:
1.Shooting iz mesta i iz vozila
2.Brza voznja po gradu tj. jurnjava
3.Snalazljivost(unajmim nekoga da me otme,a kandidat za telohranitelja treba da smisli nacin da me spase bez placanja,a ako je vec kasno,mora da se dogovori za najmanju mogucu cenu i mora da da novac[novac ce mu biti vracen,a ako nemate nema veze])
4.Borba 1vs1,2vs1 i 3vs1.
Na testu imate pravo na 3 greske.
Na svaki zadatak dajem po 2 boda,znaci ukupno ima 8 bodova,a vi minimum morate imati 5.
To je to.
1.Vi ste na mestu vozaca,a ja na mestu suvozaca,i vozite me do odredjenih lokacija.
2.Morate stici do odredjenog mesta za odredjeno vreme.
3.Voznja na motorima,u helikopterima i avionima
4.Test poznavanja propisa(voznja po levoj strani,sudaranje sa drugim vozilima i zgradama ili banderama,gazenje ljudi,nepostovanje semafora i ucesnika u saobracaju je ZABRANJENO)
Test za telohranitelja je sledeci:
1.Shooting iz mesta i iz vozila
2.Brza voznja po gradu tj. jurnjava
3.Snalazljivost(unajmim nekoga da me otme,a kandidat za telohranitelja treba da smisli nacin da me spase bez placanja,a ako je vec kasno,mora da se dogovori za najmanju mogucu cenu i mora da da novac[novac ce mu biti vracen,a ako nemate nema veze])
4.Borba 1vs1,2vs1 i 3vs1.
Na testu imate pravo na 3 greske.
Na svaki zadatak dajem po 2 boda,znaci ukupno ima 8 bodova,a vi minimum morate imati 5.
To je to.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu